Lägg till i kundvagn

LÅT INTE DEN VÄRSTA TJUVEN TA DET SOM BETYDER MEST FÖR DIG.

Om oss

MANNEN BAKOM NAMNET

Johann Philip Maus var en tysk brandman och uppfinnare som i mitten av 1800-talet dedikerade sitt liv till att förbättra teknologin och tekniker när det gällde brandbekämpning och att rädda liv.

Johann var inte rädd att sätta sig själv I fara för att testa sina idéer och bevisa att hans idéer kunde göra skillnad och rädda fler liv.

Det är arvet från Johann som har gett oss namnet till det innovativa varumärket MAUS. Vårt mål, på samma sätt som Johanns, är att bidra med innovation för att göra varje hem, fordon och byggnad till en säkrare plats.

MAUS är en hyllning till en man som var före sin tid. Precis som produkterna under varumärket MAUS.

En liten sak som gör stor skillnad

Vi tror starkt på att trygghet kan smälta in naturligt i våra hem och att MAUS är den naturliga tryggheten. Gör inte avkall på plats eller stil. Låt MAUS vara den mångsidiga och alltid tillgängliga lösningen. I bilen, i båten eller i hemmet. Låt oss erbjuda något som syns, men som smälter in. Något som tar liten plats, men som kan göra stor skillnad. MAUS är det saneringsfria och tillgängliga brandskyddet som besparar dig tid, pengar & liv. Holy Smoke!™

Med trygga hälsningar,

Andreas C. Norlin

Founder Maus