Lägg till i kundvagn

LÅT INTE DEN VÄRSTA TJUVEN TA DET SOM BETYDER MEST FÖR DIG.

Det är lättare att vara sin egen chef.

Är du en driven person som gillar att träffa människor och göra världen lite säkrare? Då har vi jobbet för dig. Som Franchisetagare så får du en gedigen utbildning och stöd av vårt Team. Du får ditt eget distrikt och verktygen för att växa.

ta steget

Dags att bli sin egen.

NU MED FINANSIERING MED MARGINALEN BANK!

SÅ HÄR SER PROCESSEN UT FÖR ATT BLI FRANCHISETAGARE

Intresseanmälan

Du ringer eller mailar oss så att vi kan få dina kontaktuppgifter. Enklast är det att maila vår Franchise- och Säljchef: christian@mausxtin.com. Han kommer han att återkomma till dig så snart han får en ledig stund.

Samtal

När du blir kontaktad av vår Franchisechef så kommer han att presentera konceptet enkelt och ställa några frågor till dig för att säkerställa att du kan vara rätt kandidat för vårt team.

Möte

Det viktigaste, tycker vi, är att träffas ansikte mot ansikte och lära känna dig och du får lära känna oss. Om det finns ömsesidigt tyckande så avtalas en tid för möte så man kan mer djuplodat gå igenom Franchisehandboken och Franchiseavtalet. 

Avtal

Det är viktigt för oss att du förstår alla delar av avtalet. Därför bör du ta dig tid innan du skriver under. När du väl känner dig trygg med avtalet så är det dags att signera. När det väl är gjort så skickar du ditt signerade avtal till MAUS Huvudkontor i Lidköping. 

Signing Fee

Så snart vi har mottagit ditt underskrivna avtal så skickas en faktura på Signing Feen till dig. Den betalar du direkt så att vi kan starta upp dig på bästa sätt med att boka in utbildning och ta fram allt material du behöver för att sätta igång att göra underverk på ditt distrikt.

Utbildning & Certifiering

Du kommer att få djuplodad kunskap i våra produkter, säljcoachning och gedigen brandkunskap av vår brandkonsult. Vi gör livetester, provar ut kläder och delar ut diplom. Sen är det bara att sätta igång att göra storverk på ditt distrikt. 

UTE PÅ FÄLTET

Vill du veta hur det är?

KONTAKTA OSS & FÅ REDA PÅ MER